MALATYA / YEŞİLYURT - Şahnahan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır" M. KEMAL ATATÜRK

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri yapıldı. Buna bağlı olarak öğrencilerimiz şiirler, yazılar ve görsel etkinliklerini sundular. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve programı sunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz. " MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Cumhuriyetimizin 100 yılında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuza 160 öğrencimiz için 160 fidan dikildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.