MALATYA / YEŞİLYURT - Şahnahan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında " Zorbalık Yapma Sevgiye Yer Aç" projesi ile ilgili olarak okulumuzda yazı ve görseller hazırlanmıştır. Proje de emeği geçen Rehber Öğretmenimiz Zeliha YILDIZ ve Biyoloji Öğretmeniz Onur ÇELİK'E teşekkür ederiz. Ayrıca çalışmada görev olan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelerimize TDE öğretmenimiz Bedia DURMAZ'IN rehberliğinde gönüllü öğrencilerimiz tarafından yardım kolileri hazırlanmış olup okul müdür yardımcımız Mehmet KAYA rehberliginde teslimleri gerçekleştirilmiştir. Okul genelinde gerçekleştirilen bu etkinlik kapsamında öğrencilerimizde paylaşım ve yardımlaşma değerlerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır.

Nis

Sosyal sorumluluk projesi: " Zorbalık Yapma Sevgiye Yer Aç" projesi kapsamında Okul Rehber Öğrenmenimiz Zeliha YILDIZ ve Jandarma personellerince  seminerler verilmiştir. Bu seminerler de öğrencilerimize akran zorbalığı hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Okul Rehber Öğretmenimiz Zeliha YILDIZ ve Jandarma personellerine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda masa tenisi turnuvası düzenlendi. Turnuva da öğrenciler ve öğretmenler keyifli zamanlar geçirdi. Turnuvanın düzenlenmesini sağlayan Başta Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Onur VURMAZ'A ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Ben size taarruz emretmiyorum. Ölmeyi emrediyorum." K. ATATÜRK

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinliği düzenlendi. Etkinliğimizde çeşitli şiirler, yazılar, video gösterimi ve müzik dinletisi yapıldı. Bu çalışmanın hazırlanmasında görev alan başta öğretmenlerimiz Bedia DURMAZ, Tuncay YILDIRIM ve Onur ÇELİK'e teşekkür ederiz. Ayrıca etkinliğimizde görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü etkinliği yapıldı. Buna bağlı olarak okul panomuzda çeşitli şiir, yazı ve görsellerden oluşan  çalışmalar yapıldı. Burada emeği geçen başta Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Bedia DURMAZ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 11-A ve 11-B sınıfları arasında münazara etkinliği düzenlendi. Münazara gayet eğitici ve keyifli bir ortamda geçmiştir. Münazaranın hazırlanmasını sağlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zekiye ORHAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Mrt

MEB sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuzda " Zorbalık Yapma, Sevgiye Yer Aç " projesi geliştirilmiştir. Projede kordinatör olarak Okul Müdür Yardımcısı Mehmet KAYA, Danışman olarak ise Okul Rehber Öğretmeni Zeliha YILDIZ, Biyoloji Öğretmeni Onur ÇELİK görev almışlardır.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında edebiyat ağacı yapıldı. Ağacımızda Atasözleri, deyimler, şairler, yazarlar ve ozanlarımızın sözlerine yer verildi. Yapımda emeği geçen başta Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Zekiye ORHAN ve Bedia DURMAZ'a teşekkür ederiz.  Aynı zamanda görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında 3 boyutlu görsellerden oluşan sergi yapılmıştır. Yapımda  emeği geçen başta Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Zekiye ORHAN ve Bedia DURMAZ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayı etkinlikleri içerisinde atasözleri ve deyimler çalışmaları öğrencilere tanıtılmaya ve önemi kavratılmaya çalışılmıştır. Bu kapsamda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Bedia DURMAZ ve Zekiye ORHAN rehberliğinde pano çalışması ve görsel çalışmalar planlanmış , derslerde atsözleri ve deyimleri kavratmaya yönelik çalışmalar yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okul panosunda görsel ve yazılar hazırlandı. Panoda İstiklal Marşı ve Safahat kitabıyla ünlü şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un hayatı  ve çalışmalarına değinildi. Bu çalışmanın hazırlanmasında emeği geçen başta Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zekiye ORHAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Gençler Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakalarında Okulumuz Masa Tenisi Takımı bugün yapılan grup müsabakalarından yenilgisiz olarak gruptan 1. olarak çıkmıştır. Buradan başta okulumuz beden eğitimi ve spor öğretmenimiz sayın Mehmet Onur VURMAZ'a  ve 12. Sınıf öğrencilerinden Mikail ÖZBAĞ, Ertuğrul ŞİMŞEK, Engin BAYAT adlı öğrencilerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır" M. KEMAL ATATÜRK

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri yapıldı. Buna bağlı olarak öğrencilerimiz şiirler, yazılar ve görsel etkinliklerini sundular. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve programı sunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.