MALATYA / YEŞİLYURT - Şahnahan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şahnahan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şahnahan Mahallesi Eyüphan Caddesi No5 Yeşilyurt MALATYA
Vizyon
Milli Eğitimin Amaçları Doğrultusundaki Nitelikli Özelliklere Sahip, Düşünen, Üreten, Hayata Sevgi Ve Umutla Bakan Bireyler Yetiştiren Bir Okul Olmak.
Misyon
Atatürk ilkelerini kendi hayatına ve toplumun yaşamına uyarlayabilen, düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği bir ortam hazırlamaktır. İslam sanatını, estetiğini geliştiren ve koruyan, İslam dininin incelenmesinde, geliştirilmesinde ilmi, bilimsel, analitik, eleştirel metodu uygulayarak tarihimizdeki hoşgörülü, samimi, özverili, ahlaki atmosferi ihmal etmeyen, ülkesinin ve dünyanın her köşesine barış elçisi olarak gitmeyi görev bilen, toplumdaki bidat, hurafe, yanlış, tehlikeli, kötü niyetli tüm akımlara karşı ilmi donanımıyla akli ve nakli verilerle güzel bir tarzda düzeltmeyi, nasihat etmeyi hedef bilen toplum üzerinde sahip olduğu donanımları ve statüsü ile birleştirici görev üstlenen, özellikle laiklik ilkesi çerçevesinde günü ve yarını dogmatizmden uzak olarak takip eden bir nesil yetiştirmektir.
Derslerimiz 08.10 da başlayıp 15:20 de bitmektedir.
Kalorifer(Kömürlü)
Toplu taşıma Şahnahan otobüsü